Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Nieuw badstofmerk Byrklund

Met trots kunnen we u melden dat we een hele mooie badstoffenlijn van het merk Byrklund hebben opgenomen in ons assortiment! Byrklund is hét nieuwe badstofmerk op de Nederlandse markt, dat door zijn veelzijdigheid voor vele doeleinden kan worden ingezet. Deze nieuwe trendy, kleurrijke lijn is zeer compleet. Lees dus snel verder voor de verschillende mogelijkheden bij Badstof Online.

Byrklund: hét nieuwe badstofmerk

Byrklund badgoed is hét nieuwe badstofmerk op de Nederlandse markt en is vervaardigd uit 100% natuurlijk katoen. Hierdoor voelt het heerlijk zacht aan, elke dag weer. De badstoffenlijn bestaat uit baddoeken, washandjes, gastendoekjes en badlakens die verkrijgbaar zijn in de kleuren mint, zand, blauw, antraciet, wit en roze. Welke kleur u ook kiest, het trendy design van de Byrklund badstoffenlijn zorgt voor kleur en leven in huis, iedere dag opnieuw!

Byrklund badstoffenlijn bedrukken

Bij Badstof Online denken we verder dan alleen een handdoek zoals iedereen die voor zich ziet. Daarom kunt u bij ons terecht voor specifiek maatwerk en de gehele Byrklund badstoffenlijn laten borduren met uw naam, logo of afbeelding. Voor een nóg luxere uitstraling kunnen we de badstoffenlijn zelfs borduren met onze speciale badstof-borduurtechniek of inweven. Al bij een afname vanaf 100 stuks heeft u de Byrklund badstoffenlijn volledig in uw huisstijl, waardoor de lijn uitermate geschikt is voor onder meer de hotellerie, sauna- en wellnessgelegenheden.

Bestel nu de Byrklund badstoffenlijn

Byrklund is hét nieuwe badstofmerk dat staat voor modebewuste ontwerpen voor goede prijzen. Met verschillende items en diverse kleuren in de badstoffenlijn is het voor vele bedrijven een visitekaartje. Laat de badstoffenlijn in uw huisstijl bedrukken, borduren of inweven om het nog herkenbaarder en unieker te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat u binnenkort wellicht deze mooie Byrklund badstoffenlijn in huis heeft.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!