Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Inspireer uw klanten: ga voor gerecyclede materialen

Het schoon houden van de aarde is een belangrijk thema in deze tijd van milieubewustzijn. U kunt uw klanten ook inspireren om de aarde schoon te houden door voor gerecyclede materialen te kiezen. Bij Badstof Online bieden wij ook diverse producten aan die bestaan uit gerecyclede materialen. Dus wilt u mooie badstof producten die goed zijn voor het milieu? Kijk dan eens naar het assortiment van Badstof Online.

Belang van recyclen

Recyclen is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Iedereen wordt zich steeds bewuster van de gevolgen die dagelijkse behoeften hebben voor natuur en milieu. Het recyclen van afval is daarbij een belangrijke pijler, gezien de verschillende voordelen die het met zich mee brengt. Zo zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig voor de productie van nieuwe artikelen en daalt de uitstoot van broeikasgassen omdat het hergebruik van materialen minder energie kost dan nieuw produceren. Dit maakt recycling een belangrijke bijdrage aan een beter milieu.

Werkwijze recyclede textielproducten

Ieder jaar wordt er meer dan 6 miljoen ton aan afval in de zee  gedumpt. Sequal is een organisatie dat zich bezig houdt met deze enorme vervuiling. Hun missie is dan ook het afvalvrij maken van de oceanen. Zo sorteren ze het verzamelde afval op soort en kleur. Hierna wordt het fijngestampt, in vlokken gehakt en omgesmolten tot pellets. De pellets worden geëxtrudeerd voor het maken van vezels, die vervolgens worden verwerkt tot weefsel in textielproducten, zoals handdoeken. Op deze manier creëert Sequal een zeer milieuvriendelijke vezel. Meer informatie kunt u vinden in onderstaand filmpje:

Gerecyclede producten van Badstof Online

Bij Denley denken wij ook aan het milieu en hebben we diverse handdoeken van gerecyclede materialen in ons assortiment. U kunt bij ons bijvoorbeeld handdoeken vinden van gerecycled polyester of katoen. Door deze producten te kopen draagt u mee aan een beter en schoner milieu en spoort u bovendien ook nog eens uw klanten aan om ditzelfde te doen. Des te meer reden om te kiezen voor een van onze handdoeken. Vanaf 25 stuks leveren we al diverse collecties direct uit voorraad.

Uw eigen geryclede handdoek bij Badstof Online

Wilt u ook het goede voorbeeld geven aan uw klanten of collega’s? Kies dan voor de gerecyclede handdoeken van Badstof Online. Zo werkt u samen met ons aan een beter milieu. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

gerecyclede materialen

recyclede textielproducten

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!