Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoeken voor de hotellerie

Als u hotel handdoeken koopt, wilt u een handdoek die lekker zacht is, een gevoel van luxe geeft, past bij de badkamer en daarnaast langdurig mooi blijft. Bij Badstof Online bent u aan het juiste adres voor handdoeken voor de hotellerie waarmee u zich kunt onderscheiden. Met een ruim assortiment aan maten, kleuren en borduurmogelijkheden bestelt u eenvoudig en snel uw hotel handdoeken online.

Maatwerk handdoeken

Badstof Online is gespecialiseerd in maatwerk van badstof. Met verschillende maten, kleuren en borduurmogelijkheden is het aanbod en de keuze enorm. U kunt uw handdoeken zelf ontwerpen en in groten getale laten bezorgen, eventueel met eigen label eraan. Bij iedere bestelling zullen we eerst met u persoonlijk in gesprek gaan zodat we weten wat u graag wilt. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen we u persoonlijk adviseren en ervoor zorgen dat u de handdoeken binnen twee weken bezorgd krijgt zoals u dat voor ogen heeft.

Borduurmogelijkheden

Handdoeken zijn uitermate geschikt om te borduren. Ze bieden een beter, mooier en duurzamer resultaat dan handdoeken bedrukken. De borduring kunt u geheel naar eigen ontwerp samenstellen. Vaak wordt ervoor gekozen om de handdoeken te borduren met logo en naam. Door onze uitgebreide, professionele machines kunnen wij vrijwel elke borduring uitvoeren. Er zijn diverse opties met betrekking tot de prijs van geborduurde handdoeken. Een lagere prijs staat gelijk aan minder steken wat zorgt voor een lagere kwaliteit borduring. Hoe meer steken er in de borduring zitten, hoe hoger de kwaliteit en prijs. Levering is mogelijk vanaf 100 stuks en de order wordt binnen 2 wekenbezorgd.

Dagelijkse reiniging

Frisse en schone handdoeken dragen bij aan een nette uitstraling en een welkom-gevoel. Badstof Online helpt u bij de complete verzorging door de dagelijkse reiniging voor u uit handen te nemen. Dat bespaart u geld en bezorgt u schone, frisse en zachte handdoeken.

Handdoeken koopt u bij Badstof Online

Voor een ruime keuze handdoeken voor de hotellerie, met vele mogelijkheden en een snelle levering bent u bij Badstof Online aan het juiste adres. Voor meer informatie of een prijsopgave over het borduren van handdoeken kunt u vrijblijvend contact m met ons opnemen. Wij voorzien u binnen 24 uur van een passend antwoord op uw vraag.

Handdoeken hotellerie

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!