Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

KPN

Strandlaken KPN: de Hansdoek

Al jaren produceert Denley premiums voor KPN. Zo ook voor de Hansdoek. We werden gebeld met de opmerking dat KPN een aanvraag had voor custom made bedrukte handdoeken. Denley was bekend binnen de organisatie als specialist in badstof. Aangezien deze opdracht onder enorme tijdsdruk stond hebben we binnen twee dagen samples afgeleverd. KPN was dolenthousiast over de kwaliteit en de haarscherpe print. De opdracht werd vergeven en het aantal werd tweemaal verhoogd.

Opdracht

De opdracht bestond uit het leveren van haarscherp bedrukte strandlakens van 100 x 180 cm, eigen label, per stuk verpakt. Geleverd in 3 badges binnen 35 dagen.

Resultaat

Een mooie handdoek voorzien van de ex-miljonair Hans. Bekend van de Telfort-reclames. Zoals altijd laat het ex-Quote 500 lid zien hoe u kunt genieten zonder te veel te betalen.

‘Wie had dat gedacht? Van een privéstrandje naar all inclusive met een bandje.’ Dit zijn de eerste woorden van de nieuwste KPN commercial.  De commercials van Hans hebben al vele prijzen gewonnen, denk hierbij aan 3 bronzen Effies en een Gouden Loeki. Sinds mei dit jaar zijn Telfort en KPN samengegaan. KPN wil op deze manier de krachten bundelen. Om die reden hebben ze deze campagne ontwikkeld. Wij zijn daarom ook trots dat we met succes de strandlakens hebben mogen uitleveren ter ondersteuning van deze KPN Commercial.

Bedrukte handdoek KPN

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of vraag een offerte aan!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!