Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Beursbezoek Heimtex Frankfurt

Badstof Online was ook dit jaar weer aanwezig op Heimtex: de grootste internationale handelsbeurs voor huishoudtextiel. Hotelwinkels, detailhandelaren, meubel- en beddengoedwinkels en vele andere beleidsmakers komen hier elk jaar samen. Onze belangrijkste bevindingen: we hebben al veel sterke leveranciers en we maken van de wereld een klein beetje een betere plek. U leest hier waarom dat zo is.

Green village

Op de beurs viel het ons meteen op dat veel grote producenten zich conformeren aan keurmerken en certificeringen. Denk hierbij aan GOTS en/of OCS certificering. Deze certificeringen staan voor biologisch katoen,gerecycled polyester, goede productie omstandigheden voor het personeel en een juiste afvoer van afval. Deze initiatieven maken het verschil en zorgen voor een “gezondere” toekomst.  Op de beurs kwamen we zelfs complete concepten tegen om de plasticsoep in de zee tegen te gaan. Erg inspirerend om hier als bedrijf naar toe te kunnen werken.

Sterke leveranciers

Heimtex Frankfurt was zoals elk jaar indrukwekkend. Dit jaar hebben we de bevestiging gekregen dat we al veel sterke leveranciers hebben in zowel Europa als het verre oosten. Al onze leveranciers voldoen namelijk aan de lokale wetgeving en daarnaast beschikken zij allemaal over het Oeko-Tex Standard 100. Dit is een test- en certificeringsysteem voor textiel. Deze standaard richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker. Door met deze sterke leveranciers te werken, krijgen wij de bevestiging dat Badstof Online op de goede weg zit. Hier zijn wij trots op.

Mogelijkheden

Badstof Online is gespecialiseerd in het bedrukken, borduren en inweven van badstof met naam, logo of afbeelding. Dit doen wij voor alle soorten badstof, van handdoeken tot aan badjassen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en werken uitsluitend met sterke leveranciers. Het bezoek aan Heimtex Frankfurt heeft ons geïnspireerd en opent wellicht nieuwe deuren naar nóg meer maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!