Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Strandlakens bedrukken

Heeft u er wel eens over nagedacht om een strandlaken te laten bedrukken om uw zichtbaarheid te vergroten? Met een strandlaken heeft u een groot oppervlak en een origineel item om te bedrukken. Voor de bedrukking bent u bij Badstof Online aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse technieken om een strandlaken te bedrukken zoals u dat voor ogen heeft.

Bedrukte strandlaken met logo

Naam of logo

Een strandlaken is een ideale mogelijkheid om uw zichtbaarheid eens op een andere manier te vergroten. Strandlakens komt u tegen op stranden en in zwembaden, plaatsen waar u vele mensen tegelijk kunt bereiken. Wij kunnen strandlakens in fullcolour bedrukken met uw naam of een logo, of een andere reclame-uiting. Dit hangt helemaal van het doel af dat u in gedachten heeft.

Persoonlijk advies

Om de bedrukking zo perfect mogelijk te krijgen is het van belang dat we weten wat u ermee beoogd te bereiken en wat uw wensen zijn. Bij iedere bestelling zullen we eerst persoonlijk met u in gesprek gaan om te weten wat u graag wilt. Op basis daarvan kunnen we u persoonlijk adviseren voor de juiste bedrukkingstechniek. Hiermee zorgen we ervoor dat we zeker weten dat het strandlaken inclusief de bedrukking naar wens is.

Scherp geprijsd

Doordat wij direct inkopen bij verschillende fabrikanten vanuit de hele wereld kunnen we u altijd een zeer scherpe prijs aanbieden voor een bedrukt strandlaken. Dit is al mogelijk bij een afname vanaf 25 stuks. Hier kunt u voorlopig mee vooruit, want een strandlaken is gemiddeld 10 jaar lang te gebruiken. We helpen u graag aan een set bedrukte strandlakens waar u trots op kunt zijn.

Uw eigen bedrukte strandlaken

Wilt u een strandlaken laten bedrukken met een logo, uw naam of een andere uiting? Dan kunt u altijd terecht bij Badstof Online, dé specialist als het aankomt op het bedrukken. Bekijk alle mogelijkheden online of neem gerust contact op met onze specialisten om uw wensen te bespreken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!