Zoeken
Generic filters

Strandlaken in bedrukte verpakking

Verpakking voor bedrukte strandlakens

Een strandlaken wordt vaak gezien als een waardevol en wat luxer premium. Dit omdat bedrukte strandlakens een lange levensduur hebben. Wist u dat een reclame handdoek gemiddeld 10 jaar gebruikt wordt!

Hierdoor is een bedrukte strandlaken een zeer interessant geschenk om uw bedrijf of vereniging te promoten.

Een bedrukte strandlaken zit veelal in een polybag verpakt, per stuk of per 5 stuks. Afhankelijk van de specifieke wensen van de klant.

Deze polybags zijn niet goed voor het milieu, vandaar dat wij van badstofonline de bedrukte strandlakens de afnemers een keuze geven om ze te verpakken in een biodegradable polybag, oftewel een polybag dat biologisch afbreekbaar is.

Voor diegene die juist net iets extra willen om hun bedrukte strandlaken te presenteren bieden wij de mogelijkheid om een mooie cadeau verpakking te bestellen. Zo wordt uw bedrukte strandlaken een echt cadeau en kunt u de geschenkverpakking in uw eigen huisstijl laten bedrukken.

Wij hebben diverse mogelijkheden:

Bedrukte sleeve

De meest simpele en goedkoopste optie is een full colour bedrukte sleeve.

Dit is een papieren strook die we bedrukken volgen uw gewenste opmaak. Vervolgens wordt deze om een opgevouwen of opgerolde handdoek geschoven.

Bedrukte doos

Een andere oplossing is een mooie doos die we wederom in uw huisstijl kunnen bedrukken. De handdoek wordt opgevouwen verpakt.

Bedrukte tube

Deze full colour bedrukte tubes zijn een mooie variantie op de standaard verpakkingen. Ze ogen luxueus  en door de vorm zijn ze erg opvallend.

Deze tubes bedrukking wij rondom in full colour en de bedrukte strandlaken zullen wij opgerold verpakken.

Bedrukte strandtas

Bij enkele fabrikant hebben wij de mogelijkheid om een tas, eventueel in dezelfde stijl als de handdoek, te bedrukken. De bedrukte strandlaken verpakken we dan in deze strandtas. Zo heeft u meteen een leuke combinatie als zomergeschenk!

Verpakking bedrukte handdoeken

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!