Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Strandlaken in bedrukte verpakking

Bedrukte verpakking voor bedrukt strandlaken

Een strandlaken wordt vaak gezien als een waardevol en wat luxer premium, relatiegeschenk. Dit omdat bedrukte strandlakens een lange levensduur hebben. Hoe leuk is het om de verpakking te bedrukken? Wist u dat een reclame handdoek gemiddeld 10 jaar gebruikt wordt? Hierdoor is een bedrukte strandlaken een zeer interessant geschenk om uw bedrijf of vereniging mee te promoten.

Kies duurzaam verpakte strandlakens

Een bedrukt strandlaken zit veelal in een polybag verpakt, per stuk of per 5 stuks. Afhankelijk van de specifieke wensen van de klant. Deze polybags zijn niet goed voor het milieu, vandaar dat wij bij badstofonline de bedrukte strandlakens u de keuze geven om ze te verpakken in een biodegradable polybag, oftewel een plastic zak die biologisch afbreekbaar is.

Strandlaken in cadeauverpakking

Voor diegene die juist net iets extra willen om hun bedrukte strandlaken te presenteren bieden wij de mogelijkheid om een mooie cadeauverpakking te bestellen. Zo wordt uw bedrukte strandlaken een echt cadeau en kunt u de geschenkverpakking in uw eigen huisstijl laten bedrukken.

Wij hebben diverse mogelijkheden om het badstof in te verpakken:

Bedrukte sleeve

De meest simpele en goedkoopste optie is een full colour bedrukte sleeve. Dit is een papieren strook die we bedrukken volgen uw gewenste opmaak. Vervolgens wordt deze om een opgevouwen of opgerolde handdoek geschoven.

Bedrukte doos

Een andere oplossing is een mooie doos die we wederom in uw huisstijl kunnen bedrukken. De handdoek, badjas of strandlaken wordt opgevouwen verpakt.

Bedrukte tube

Deze full colour bedrukte tubes zijn een mooie variantie op de standaard verpakkingen. Ze ogen luxueus  en door de vorm zijn ze erg opvallend.

Deze tubes bedrukken wij rondom in full colour en het bedrukte strandlaken zullen wij opgerold daarin verpakken.

Bedrukte strandtas

Bij enkele fabrikanten hebben wij de mogelijkheid om een tas, eventueel in dezelfde stijl als de handdoek, te laten bedrukken. Het bedrukte strandlaken verpakken we dan in deze strandtas. Zo heeft u meteen een leuke combinatie als zomergeschenk! Kijk hier voor meer zomerpakketten.

Zomers bedrukte handdoekBedrukte Sleeve Bedrukte cadeauverpakking

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!