Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Microfiber handdoeken razend populair

Handdoeken van microfiber zijn op dit moment razend populair. Ideaal als uniek relatiegeschenk om te geven aan uw klanten, collega’s en/of relaties.

Steeds vaker worden mircofiber handdoeken gebruikt tijdens het kamperen, outdoor activiteiten en weekendjes weg. Door het compacte formaat zijn de handdoeken gemakkelijk mee te nemen en dus uitermate geschikt, maar dat is niet de enige reden waarom deze handdoeken zo populair zijn. In deze blog leggen we u meer uit over de voordelen en mogelijkheden van microfiber handdoeken.

Voordelen microfiber handdoeken

We vertelden het al, het formaat van een microfiber handdoek is lekker compact. Microfiber biedt ten opzichte van katoen nog meer voordelen. Zo absorbeert het meer water en droogt het sneller. Hierdoor is microfiber razend populair voor als het snel moet drogen, zoals tijdens het kamperen of sporten dus. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan katoen, krimpt het niet bij een wasbeurt en blijft het ook nog eens langer mooi. Door deze constructie is een handdoek van microfiber bij Badstof Online nóg scherper te bedrukken.

Nadelen microfiber handdoeken

Ieder voordeel heeft natuurlijk ook zijn nadeel. Microfiber geeft een andere gebruikerservaring dan katoen. Het voelt iets minder zacht en natuurlijk aan. De een vindt microfiber heerlijk, terwijl de ander katoen meer op prijs stelt. Omdat microfiber een zeer fijne stof is en licht van gewicht is, raden we het af om deze te borduren.

Microfiber handdoek

Microfiber handdoek met uw eigen logo laten bedrukken

Mogelijkheden Badstof Online

Bij Badstof Online zijn de mogelijkheden omtrent microfiber handdoeken divers, te beginnen met de materiaalsoorten. Wij kunnen 2 soorten microfiber leveren, wij noemen ze de suède variant en de terry variant. Suède is plat en dun, terry heeft net als de traditionele handdoeken lussen. De handdoeken laten inweven is niet mogelijk, bedrukken echter wél. Omdat microfiber handdoeken van polyester gemaakt zijn, zijn ze uitermate geschikt voor full colour bedrukkingen. Een universele kleur is, eventueel met een hotstamp, ook goed mogelijk. de hotstamp geeft een rustige, chique uitstraling aan de handdoek. Ook zijn we in staat de handdoeken aan 2 zijden full colour te bedrukken. U heeft dus een enorme exposure en grote keuzemogelijkheid!

Koop uw microfiber handdoeken bij Badstof Online

Microfiber handdoeken zijn op dit moment razend populair, breed inzetbaar en de mogelijkheden tot personaliseren zijn bij Badstof Online enorm. Al vanaf lage aantallen zijn deze handdoeken beschikbaar en ook hanteren wij een zeer snelle levertijd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u of wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u goed kunnen helpen. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!