Advies golfhanddoekjes

Advies golfhanddoekjes: Zoekt u advies voor de aankoop van golfhanddoekjes met logo?

Wij willen u graag het advies geven omdat wij merken dat we u meer kunnen bieden dan dat u waarschijnlijk verwacht.

Hieronder hebben we 3 verschillende kwaliteiten genoteerd waaruit u kan kiezen

  1. velourse
  2. terry
  3. microfiber

Velourse geeft een chique en strakke uitstraling, dit is mooi te borduren en kan makkelijk voorzien worden van een digitale print of zeefdruk, dit doen we dan alleen uit voorraad. Het nadeel van Velours is dat deze stof minder goed vocht op neemt.

Terry, beter bekend als badstof, is erg geschikt voor een golfhanddoek, goed te borduren maar minder goed te bedrukken. Deze kwaliteit wordt vaak ingezet bij een lager budget.

golfhanddoekjes met logo

Microfiber is een nieuw soort materiaal voor golfhanddoekjes. wij kunnen deze leveren in enkelzijdig of dubbelzijdig. Enkelzijdige golfhanddoeken zijn erg dun en zeer goed te voorzien van een haarscherpe foto print. Dubbelzijdige golfhanddoeken zijn een stuk dikker, dit komt doordat de ene zijde gemaakt is van glad microfiber en de andere zijde gemaakt is van “badstof” microfiber. het voordeel van deze golfhanddoek is dat ze zeer veel vocht opnemen en erg luxe ogen.

advies golfhanddoekjes opvragen

Advies golfhanddoekjes? Neem dan contact op

Advies nodig over welke techniek het beste bij uw wens past? Neem dan contact op of vraag direct een offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Denley is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van badstof. Zo leveren we direct diverse collecties uit voorraad vanaf 25 stuks. Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Vraag direct een offerte aan!