Waarom Denley de leverancier is voor bedrukte badstof

Denley is de leverancier voor bedrukte badstof vanwege onze:

Met deze 3 punten kunnen wij u overtuigen om uw badstof producten bij Denley te bestellen. Samen zorgen ze ervoor dat u te allen tijde het beste product ontvangt dat past binnen uw gestelde eisen en verwachtingen.

Ervaring

Gemiddeld hebben de medewerkers van Denley meer dan 16 jaar ervaring in badstof producten. Zowel het leveren van badstof uit voorraad dan wel het laten produceren van uw bedrukte badstof rechtstreeks in de fabriek is niets nieuws voor onze collega’s. Ze mogen met trots specialist noemen.

Kennis

Door deze ervaring is er al een enorme berg kennis opgebouwd, maar ook het bezoeken van (internationale) beurzen of het continu benchmarken bij leveranciers zien we wat de ontwikkelingen zijn en is het mogelijk steeds meer technieken in te zetten of te combineren. Het gebeurt zelden dat we iets tegenkomen waarvan we het bestaan niet wisten.

Ontwikkeling

Doordat we al jaren intensief samenwerken met vooraanstaande producenten kunnen we onze bedrukte badstof optimaliseren. Zo bestaat de sublimatie handdoek uit zowel polyester als katoen. Door deze mix is het mogelijk om krachtige kleuren te drukken aan 1 zijde van de handdoek.

Doordat wij de bovenzijde op een speciale manier scheren zullen foto’s en afbeeldingen haarscherp worden weergegeven. Dit kan zonder de functionaliteit en kwaliteit te verliezen.

Hieronder ziet u foto’s van een handdoek die veelal in de markt wordt aangeboden.

Rechts daarvan ziet u onze doorontwikkelde handdoek.

Na diverse malen wassen blijft onze handdoek mooi, de linkse handdoek wordt minder mooi doordat de lussen met elkaar “ruzie” maken. Het wordt dan wat rommelig en onverzorgd.

Leverancier bedrukte badstof
Leverancier bedrukte badstof
Ook produceren wij eerst onze handdoeken blanco, deze liggen geconfectioneerd op voorraad. Doordat we op geconfectioneerde handdoeken drukken is de achterzijde van de handdoek helemaal blanco en zie je geen gekleurde geconfectioneerde randen. Hieronder een foto van een handdoek met bedrukte geconfectioneerde randen, rechts daarvan onze handdoek waarbij het geheel blanco is.
Leverancier bedrukte badstof
Leverancier bedrukte badstof

Denley is de leverancier voor bedrukte badstof

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die wij te bieden hebben, als leverancier voor bedrukte badstof? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Denley is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van badstof. Zo leveren we direct diverse collecties uit voorraad vanaf 25 stuks. Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Vraag direct een offerte aan!