Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badstof in een kerstpakket

De feestdagen staan vaak sneller voor de deur dan je denkt en dat betekent dat veel bedrijven weer op zoek gaan naar een uniek kerstpakket. Het blijft lastig om elk jaar weer iets leuks te verzinnen voor je werknemers, doe je weer een flesje wijn of ga je juist voor een blijvende herinnering aan jouw bedrijf dat ook nog eens nuttig is?

Bij Badstofonline weten we daar wel een oplossing voor! Al jaren drukken wij unieke kerstgeschenken in de vorm van badstof. Door de vele soorten producten en de vele mogelijkheden is er voor elk bedrijf iets leuks te maken. Zo kunnen wij alle producten borduren, inweven of bedrukken. Elk logo of afbeelding komt zo dus mooi uit!

Welk product is geschikt voor jouw kerstpakket?

Wij bieden verschillende opties tot het samenstellen van jouw badstof kerstpakket. Zo kun je natuurlijk een pakket samenstellen dat geheel bestaat uit badstof, maar het is ook leuk om badstof een onderdeel te maken van een groter pakket met andere producten. Wij zijn dé groothandel in badstof, waardoor we vele opties hebben en hoge oplages snel kunnen leveren.

Totaal pakket:

Wil jij gaan voor een kerstpakket dat geheel bestaat uit badstof producten? Dan kunnen wij een leuke samenstelling voor jou maken. Bijvoorbeeld een set bestaande uit een bedrukte handdoek, bijbehorend washandje en bedrukte badjas. Zo heeft jouw werknemer een nuttig pakket en kun jij je logo tonen.

Wij zijn heel flexibel in het leveren van verschillende kleuren en maten. Heb jij een specifieke wens om jouw logo nog beter uit te laten komen? Neem dan contact op.

Losse onderdelen:

Badstof kan ook leuk zijn om te geven als onderdeel van een groot kerstpakket. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak gekozen voor een pakket met etenswaren waarbij badstof een onderdeel is. Maak van je pakket een themapakket door bijvoorbeeld een strandlaken te gebruiken en daarbij strand gerelateerde artikelen toe te voegen. Of maak er een sportief pakket van door een sporthanddoek te gebruiken.

Gepersonaliseerd kerstpakket

Wil jij echt een uniek kerstpakket? Personaliseer je badstof dan met de naam van je werknemer. Extra uniek en persoonlijk!

Wil je meer informatie over badstof in een kerstpakket? Onze badstofspecialisten stellen graag een uniek pakket voor jou samen!

Vraag direct een offerte aan!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!